Tango lessen

Ook u kunt de Argentijnse tango leren! Net zoals bij muziek hoeft mooi, goed en plezier dansen zeker niet ingewikkeld of virtuoos te zijn. De Argentijnse tango de salon is zelfs goed nieuws voor mensen die slecht zijn in het onderhouden van danspassen! De nadruk bij deze dans ligt namelijk op improviseren, want het uit de mouw schudden van voorgeprogrammeerde tangopassen en combinaties maken u als solodanser eerder saai en voorspelbaar dan interessant. 

De lessen

In tangolessen ligt de nadruk op de vaardigheden die u nodig heeft om zo snel en zo goed mogelijk in tango salons (milongas) uit de voeten te kunnen:

  • Connectie: in het tangodanspaar, met uzelf en met de andere tango dansers op en rond de dansvloer;
  • Expressie: improvisatie, interpretatie van de tangomuziek en elegantie;
  • Culturele context: het land van de tango Argentinië, de geschiedenis, kennis van muziek, poëzie etc.

Privélessen

Wilt u zo snel mogelijk de dansvloer op? Privélessen bieden de mogelijkheden om heel gericht te werken aan individuele ontwikkelpunten, kwaliteiten en wensen zodat u met grote sprongen vooruitgaat. De ervaring leert dat privélessen de investering dubbel en dwars waard zijn. 

Ook de Argentijnse tango leren?

Via onze zoekmachine vindt u diverse bedrijven per plaats waar u de (Argentijnse) tango leert dansen zoals in het milongas (de danssalons) van Buenos Aires wordt gedanst.